Onze diensten

Online beheer

Je eigen website of weboplossing beheren via een overzichtelijk, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Zonder toeters en bellen. Wanneer en hoe je maar wilt. Dat kan met ons Content Management Systeem. Vanuit één centrale omgeving is iedere weboplossing door één of meerdere personen eenvoudig te beheren. Snel even wat teksten aanpassen, een foto plaatsen of een tekst vertalen... Het beheer en onderhoud van content was nog nooit zo eenvoudig.

CMS (Drupal)

We ontwikkelen onze websites op het Drupal framework. Drupal is eigenlijk een Content Management Systeem (CMS). Kort gezegd is het de software om een website te ontwikkelen, te bewerken en te beheren. Drupal wordt onderhouden en ontwikkeld door duizenden gebruikers en ontwikkelaars wereldwijd. Open source noemen ze dat. Daardoor is het uitgegroeid tot het meest gebruiksvriendelijke en krachtige CMS voor de professionele markt ter wereld. Maar wat heb je daar nou precies aan als opdrachtgever? Nou, veel! De kracht van Drupal zit ‘m namelijk in de vele functionaliteiten en het oneindig aantal modules. Er zijn dus al heel veel reeds ontwikkelde modules die in elke weboplossing geïmplementeerd kunnen worden. Dat maakt het wel zo gemakkelijk en efficiënt. En dan hebben we het nog niet eens over de besparing in kosten gehad…Maar de belangrijkste reden is toch wel dat je als opdrachtgever niet langer leverancier gebonden bent.

Support

Unieke en persoonlijke ondersteuning. Dat is wat we je als Onsweb bieden. Altijd persoonlijk contact, via telefoon of mail. Wat je zelf prettig vindt. Dat kan rechtstreeks, maar ook via ons klantenportaal. Dat is namelijk gekoppeld aan ons Support Centre dat rechtstreeks in contact staat met de betreffende collega. In het klantenportaal bieden we trouwens ook projectinformatie, tutorials en video's. Handig voor wat extra ondersteuning of uitleg.

Onderhoud

Het is wellicht overbodig te vermelden, maar het internet ontwikkelt zich razendsnel. Een website of weboplossing is daarom eigenlijk nooit echt af en heeft onderhoud nodig. Wij helpen je daarbij door automatisch updates te verzorgen. Denk daarbij niet alleen aan beveiligings- en centrale updates, maar bijvoorbeeld ook aan nieuwe functionaliteiten. We informeren je hierover via nieuwsbrieven en het klantenportaal. Dan ben je altijd up to date!

Overigens kunnen we ook de content van de website voor je onderhouden. Maandelijks lever je dan bijvoorbeeld tekst en beeld en dan zorgen we ervoor dat het aangepast wordt. Zo zetten we net even de puntjes op de i!

Hosting & domeinen

Om je website of weboplossing op het internet dag en nacht beschikbaar te hebben voor bezoekers heb je een domeinnaam en webhosting nodig. De domeinnaam kunnen wij voor je registreren via ons domeinregistratiesysteem. Afhankelijk van de grootte van de te hosten oplossing leveren we ook cloud hostingpakketten en dedicated servers in beveiligde datacenters. Er wordt een controlpanel geleverd waarmee onze klanten zelf het pakket of de server kunnen bedienen. Handig voor bijvoorbeeld het aanmaken van e-mailaccounts, domeinen, etc. Uiteraard wordt alles standaard 24 uur per dag gemonitord door professionals en worden dagelijks back-ups gemaakt.

Meer inspiratie of advies nodig? Love to get in touch!

contact