Online (UX) strateeg (16-
40 uur)

Ook tijdens de Corona crisis blijven wij werven. Dus wil jij ter uitbreiding van ons team fulltime of parttime aan de slag als online UX strateeg waarbij de nadruk van jouw functie echt op strategie en advies komt te liggen? Wil je meewerken aan toffe projecten en weet je anderen te overtuigen van het beste user-centered design? Bekijk dan snel onze vacature!


Wat vragen we van jou?

 

 • Je bent een geboren strateeg en weet snel tot de kern te komen.
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring als UX strateeg.
 • Ervaring met Sketch, InVision en andere prototyping tools.
 • Je weet klanten op prettige wijze te overtuigen van je ideeën en adviezen.
Solliciteer bij Onsweb!

Solliciteer bij Onsweb!

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat ga je doen?

Als ervaren online strateeg ken je de kneepjes van het vak en ga je direct aan de slag met uitdagende opdrachten voor onze klanten. Of je nu werkt aan een website, webshop of complex portal, je gaat altijd voor het allerbeste resultaat. De nadruk van de functie ligt echt op het strategische vlak. Je organiseert en begeleid brainstormsessies tijdens strategische sprints en regelt alles wat daarbij komt kijken. Je begrijpt wat er online mogelijk is en adviseert klanten over het beste user-centered en journey-driven design. Vervolgens vertaal je de wensen van de klant ism een Visual Designer naar ijzersterke priority guides en mock-ups waarin doelgroep, gebruiksgemak en conversie centraal staan. Je bent dan ook communicatief sterk, benadert concepten vanuit gebruikersperspectief en komt snel tot de kern. 

We werken met verschillende online tools als Sketch, InVision, Atlassian, e.d. zodat we optimaal kunnen samenwerken binnen onze teams en met de klant, maar we staan uiteraard ook open voor andere tools. Er is veel ruimte voor creativiteit en ideeën en je krijgt de ruimte om nieuwe technieken te testen en te blijven innoveren. Voor de optimale UX en de beste usability werk je nauw samen met onze andere UX strateeg en een UX designer. Naast je directe UX- collega’s zul je ook veel samenwerken met de rest van onze gedreven Scrum teams bestaande uit ongeveer 6-7 personen zoals Product Owners, Business Analist, Scrum Master, servicemedewerkers, front- en back-end developers en tester. Als team zijn we namelijk constant in gesprek om met elkaar iets moois te maken en te innoveren:)

 • Collega's aan het woord.

  Ik vind het supergaaf dat we een e-commerce propositie met PIM systeem en koppelingen met SAP hebben opgezet die nu als basis geldt voor grote bekende spelers in Nederland

  – Erwin (Ontwikkelaar)
 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om te zien dat bijna iedere Nederlander wel met een oplossing van ons te maken krijgt. En met IKEA als klant een groot gedeelte van de wereld

  – Sebastian (Strategisch Directeur)
 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om in een bedrijf te werken met veel ambities. Hierdoor kun je toffe projecten werken, strategisch meedenken en kun je jezelf blijven ontwikkelen

  – Sam (UI/UXS designer)
 • Collega's aan het woord.

  Het doorontwikkelen van een uitgebreid landelijk sportplatform voor 10 nationale sportbonden is uitdagend en leuk; heel sportend Nederland maakt er gebruik van!

  – Ka (Ontwikkelaar)

Voor wie ga je dat doen?

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot diverse nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  Kenter

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Paardekooper

 •  

  STC-Group

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bieden een goed marktconform salaris tegen een vast loon dat we in onze sollicitatieprocedure zullen bepalen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een MacBook Pro, een eigen werkplek met twee externe schermen. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, reis- en pensioenkostenvergoeding en winstdeling ook tot de arbeidsvoorwaarden. Maar wat verwachten we van jou?

 • Je bent een ervaren UX/UI strateeg.
 • Je bent op de hoogte van de laatste inzichten op het gebied van user centered en journey driven design.
 • Je staat graag voor een groep en weet brainstormsessies te organiseren en te begeleiden.
 • Je werkt graag in teams en met klanten samen.
 • Je werkt zelfstandig en gestructureerd.
 • Je weet op enthousiaste wijze ons en onze klanten te overtuigen van je ideeën en adviezen.
 • Je bent communicatief sterk en zoekt graag de samenwerking met je collega’s op.
 • Je brengt een positieve vibe in ons team.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet je toekomstige collega's!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we hard werken aan gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle online marketing strategieën ontwikkelen. Maar uiteraard is er ook tijd voor ontspanning op een van de beste spots in Rotterdam.

 

We werken met een gedreven team van circa 30 professionals. Samen met je collega’s sta je dagelijks voor onze klanten klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van strategie, UX-design, development tot optimalisatie. 

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met motivatie.