Gratis $ 10.000,- advertentie­budget!

Omdat je als sportbond met Google Grants $ 10.000,- gratis advertentiebudget in Google AdWords kunt krijgen. Doe de check en je weet binnen 2 werkdagen of dit ook voor jouw bond geldt!  

 

Waarom zou je Google Grants inzetten?

 • Ontvang maandelijks $ 10.000,- gratis advertentiebudget.
 • Gratis budget voor de werving van leden en promotie van de sport.
 • Ideaal om gratis evenementen te promoten.
 • Ontvang 95% korting op o.a. licenties voor Microsoft.
Doe de gratis Check!

Gratis Google Grants Check

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Als online partner in de sport zorgen we voor innovatie en delen we onze kennis. Gratis advertentiebudget met Google Grants wil je als sportbond toch niet missen?

– Sebastian Huisman (Adviseur Sport)

Van Google… voor jou.

Google Grants is eigenlijk niets meer dan de non-profit versie van Google AdWords. Organisaties met de ANBI status, SBBI status of goede doelen met het CBF keurmerk kunnen hiervoor in aanmerking komen. Veel sportbonden voldoen hieraan en ontvangen zo maandelijks gratis advertentiebudget.

De online marketing van sportbonden is voor ons inmiddels een bekend speelveld. We hebben dan ook al voor verschillende sportbonden de Google Grants campagnes opgezet. We helpen je met de aanvraag, het opzetten van de campagne en het onderhouden ervan tegen minimale kosten. Ideaal! 

Google over Onsweb

Onsweb heeft met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification alle disciplines in huis om Google Grants succesvol in te zetten.

– Peter (Google Agency Account Strategist)

Al

15

jaar strategisch partner.

De afgelopen 15 jaar hebben we voor veel verschillende sportbonden en -verenigingen oplossingen ontwikkeld. Van websites tot platforms. Van webshops tot online marketing. Inmiddels zijn 11 sportbonden en honderden verenigingen aangesloten op ons Sportplatform en hebben we >100.000 app-gebruikers. We zijn dan ook trots op ons werk. Onderstaand een greep uit de recent door ons ontwikkelde projecten.

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

 •  

  Nederlands Handbal Verbond

 •  

  Nederlandse Tafeltennisbond

Onsweb, partner in sport!

 Van strategie tot ontwikkeling. Van online marketing tot optimalisatie. Alle specialisten voor een succesvolle sportoplossing werken bij ons onder één dak.

15
Jaar Ervaring
20
Online Specialisten
11
Sportbonden
236
Sportverenigingen

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Certificeringen, tools & technieken.

Met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification zijn we officieel Google gecertificeerd. We zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze campagnes. We werken met de juiste tools en technieken en gaan voor het beste resultaat.

Meer weten?

Sparren over de mogelijkheden voor jouw sportbond? Bel of mail Sebastian Huisman. Hij is helemaal in vorm :-)

Of mail nu