Online marketeer
(32-40 uur p.w.)

Werken bij Onsweb is leuk en uitdagend! Wil jij ter uitbreiding van het marketingteam aan de slag als Online Marketeer? Wil je meewerken aan de strategie en volledige re-branding van ons internetbureau, inclusief lancering van nieuwe producten? Heb je ervaring met conversie optimalisatie en A/B testen? Bekijk dan snel onze vacature!


Waarom moet je solliciteren?

 

 • Veel afwisseling door positionering agency en lancering product websites
 • Internationale werkomgeving met een vestiging in Rotterdam en Lviv.
 • Een groeiend bureau met flink wat ambities o.a. lancering van eigen producten.
 • >30 ervaren collega’s waarmee je kunt sparren en mooie dingen realiseren.
 • Zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Professionele project- en werkomgeving.
 • Hybride combinatie van thuis en op kantoor werken
Solliciteer bij Onsweb!

Solliciteer bij Onsweb!

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat ga je doen?

Als ervaren Online marketeer ga je direct aan de slag met de optimalisatie van onze online marketing activiteiten i.s.m. collega’s en partners. Leuk daarbij te vermelden is dat we een re-branding traject gestart zijn, omdat we onze huidige uitingen al een tijd ontgroeid zijn. Dit betekent dat we een nieuwe naam en website gaan lanceren en ook werken we aan de uitrol en positionering van onze eigen online producten en diensten. Je bent daarbij onderdeel van een nieuw en groeiend Marketingteam. Je werkt direct samen met o.a. een Marketing Product Manager, Strateeg en een Tech copywriter en natuurlijk ook een heel team van developers die je ondersteunen bij verdere optimalisaties aan de platforms om onze doelen te behalen. We zoeken dan ook echt iemand voor wie Google Analytics, AdWords, SEO, A/B testen en marketing automation geen geheimen meer heeft.

Je verricht zoekwoordenonderzoek, bewaakt budgetten, geeft advies over content optimalisatie en met jouw kwaliteiten en analytisch vermogen weet jij dan ook uitstekende campagnes succesvol te managen. Ook ben je in staat om goed uit te leggen wat je van andere partners of collega’s nodig hebt om onze doelen te behalen. Je weet alle campagnes en optimalisaties op vakkundige en gestructureerde wijze te organiseren en door middel van maandelijkse rapportages houd je ons op de hoogte. Wat betreft content optimalisaties schakel je de hulp in van onze Tech copywriter die daar dan weer mee aan de slag gaat. De functie van online marketeer is een uitermate zelfstandige en veelzijdige functie. Er is veel ruimte voor ideeën, zelfinitiatief en om te bouwen. Zowel aan je eigen carrière als aan de verdere groei van onze agency :)

 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om te zien dat bijna iedere Nederlander wel met een oplossing van ons te maken krijgt. En met IKEA als klant een groot gedeelte van de wereld.

  – Sebastian (Strategisch Directeur)
 • Collega's aan het woord.

  Werken bij Onsweb is leuk! Niet alleen door de diversiteit aan klanten en projecten, maar ook omdat je jezelf zowel op creatief-, technisch- en strategisch vlak kunt blijven ontwikkelen.

  – Paulien (Marketing & Communicatie)

Voor wie werken we?

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot diverse nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Paardekooper

 •  

  Kenter

 •  

  STC-Group

 •  

  Wittebrug

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bieden een goed marktconform salaris (maandelijks tussen € 3.500,- en € 4.500,- bruto) tegen een vast loon dat we in onze sollicitatieprocedure zullen bepalen aan de hand van jouw ervaring en kennis. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en een tof kantoor op een fantastische plek in het centrum van Rotterdam. Je krijgt een MacBook Pro en een eigen werkplek met twee schermen. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, reis-en pensioenkostenvergoeding en winstdeling ook tot de arbeidsvoorwaarden. Tot slot bieden we mogelijkheden voor een hybride vorm van thuis- en op kantoor werken.

Maar wat verwachten we van jou?

 • +3 jaar ervaring als online marketeer bij een internetbureau of een soortgelijke technische organisatie
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met zoekwoordanalyse en SEO tools
 • Je bent een aantoonbaar ervaren Google AdWords specialist
 • Je weet zaken voor elkaar te krijgen en legt de juiste prio’s
 • Een drukke en dynamische werkomgeving geeft je energie
 • Je communiceert als dat nodig is gemakkelijk in het Engels met zowel collega’s als externe stakeholders
 • Je weet op enthousiaste wijze je collega’s te motiveren en te overtuigen van je ideeën en adviezen
 • In een handomdraai weet je ingewikkelde analyses in eenvoudige rapportages te vertalen
 • Je bent ambitieus en wilt jezelf blijven ontwikkelen

Ken je ons nog niet?
Dit zijn wij!

We zijn een online internetbureau met zo’n 30 collega’s, met onze hoofdlocatie in hartje Centrum Rotterdam. We werken vanuit twee vestigingen met een gedreven passie samen aan het ontwikkelen en beheren van gebruiksvriendelijke online platforms, zoals portals, websites en e-commerce oplossingen. Samen met je collega’s sta je dagelijks voor onze klanten klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategie, UX-design, development tot optimalisatie.

We hebben veel ambities en hebben de laatste jaren gewerkt aan grote en mooie uitdagende opdrachten. Ook gaan we onze eigen producten en diensten in de markt zetten en denken we in .com uitrol. Reden voor ons om een re-branding traject te starten die past waar we nu staan als organisatie, maar vooral gericht op waar we naartoe groeien en waar jij natuurlijk een belangrijk onderdeel in kunt worden. Maar uiteraard is er ook tijd voor ontspanning na al dat harde werken op een van de beste spots in Rotterdam.

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met uitgebreide motivatie.