Oplossingen voor verenigingen.

Onsweb Clubplugin:
Geef het programma, de standen en de uitslagen van de competitie weer op je eigen website in je eigen huisstijl.

Onsweb Webservice:
Met de Webservice kunnen ervaren webmasters alle competitiedata in een eigen oplossing ontsluiten.

Onsweb Clubwebsite:
Een complete responsive website met competitiemodule, teamindeling, agenda en meer.

Medewerkers, leden en fans beter faciliteren? Lees snel verder!

Waar kunnen we
jouw vereniging mee helpen?

Als vereniging houd je leden, fans en vrijwilligers graag betrokken. De website is daarbij niet alleen het uithangbord van je vereniging maar ook hét middel om met iedereen te communiceren. Toon bijvoorbeeld programma’s, competitiegegevens en standen met de Clubplugin of Webservice of ga voor een complete Clubwebsite met veel verschillende modules en functionaliteiten. Tal van mogelijkheden om alle betrokkenen optimaal te faciliteren.

De oplossingen van Onsweb worden ontwikkeld op wereldwijd gebruikte open source technieken waarbij modules en ontwikkelingen te allen tijde beschikbaar en onderling uitwisselbaar zijn. Bovendien zijn alle oplossingen volledig responsive. Toekomstproof dus! Ook zijn onze oplossingen volledig aan te passen naar de huisstijl van jouw vereniging. Je bepaalt dus zelf de uitstraling en look & feel van de oplossing. 

Welke oplossing
past bij jouw tactiek?

Of je nu de competitiedata op je website wil tonen, een eigen competitie oplossing wil ontwikkelen of misschien wel een hele nieuwe complete Clubwebsite wil ontwikkelen, het kan allemaal! We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

De Clubplugin

Deel eenvoudig het programma, de uitslagen en de standen van de competitie van jouw vereniging op je website. De plugin is gekoppeld aan de officiële data van de bond en toont altijd realtime informatie. Volledig geautomatiseerd, gemakkelijk in beheer én eenvoudig aan te passen en te integreren in iedere website.

Lees meer over de Clubplugin.

De Webservice

Ervaren webmasters kunnen met behulp van XML of JSON een oplossing ontwikkelen met daarin het programma, de standen en uitslagen van de competitie. Hierbij wordt de officiële data van de bond ontsloten waarbij deze één keer per uur op te halen is.  De Webservice is volledig aan te passen aan de huisstijl van de vereniging.

Lees meer over de Webservice.

De Clubwebsite

Wil je een compleet nieuwe toekomstbestendige website voor jouw vereniging? Maak dan gebruik van onze pilot voor een Clubwebsite. Een volwaardige WordPress website met veel verschillende modules om je leden, fans en vrijwilligers optimaal te bedienen. Omdat het een pilot betreft kun je extra voordelig instappen!

Lees meer over de Clubwebsite.

Andere wensen?

Wil je jouw vereniging ook online op de kaart zetten maar weet je nog niet precies of dat met de Clubplugin, Webservice of een Clubwebsite is? Of heb je wellicht andere wensen? We helpen je graag! Onsweb is partner in de sport en heeft daardoor kennis en ervaring met tal van sportoplossingen.

Neem contact op met Onsweb.

Game on
en direct aan de slag?

Clubplugin

€ 25,- p.m.
 • Bestel de Clubplugin en deel het programma, de standen en uitslagen van de competitie op je eigen verenigingswebsite.
Meer weten?

Webservice

€ 25,- p.m.
 • Bestel de Webservice en ontwikkel een eigen competitie oplossing met behulp van XML of JSON en data van de bond.
Meer weten?

Clubwebsite

Pilot
 • Doe mee aan de pilot en ontwikkel heel voordelig een compleet nieuwe en complete WordPress verenigingswebsite.
Meer weten?

Met passie
voor de sport ontwikkeld.

De afgelopen jaren hebben we ons met succes in de sport gespecialiseerd. We werken inmiddels samen met 10+ nationale sportbonden, Sportcentrum Papendal en meer dan 200 verenigingen.

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Nederlandse Tafeltennisbond

 •  

  Nederlands Handbal Verbond

 •  

  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

 •  

  Sportcentrum Papendal

Onsweb, partner in sport!

 Van strategie tot ontwikkeling. Van online marketing tot optimalisatie. Alle specialisten voor een succesvolle sportoplossing werken bij ons onder één dak.

15
Jaar Ervaring
20
Online Specialisten
11
Sportbonden
386
Sportverenigingen

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Trots op onze samenwerkingen.

Sportpromotie, nieuwe sponsors, het inspireren van fans en leden… Een aantal van de doelen die we de afgelopen jaren met verschillende sportbonden en verenigingen bereikt hebben. Daar zijn we best trots op. Onderstaand een overzicht van een aantal van de sportbonden en -verenigingen waar we mee samen werken.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw vereniging?
Vraag het Tom. Hij helpt je graag!