Onsweb Clubplugin.

Wil je leden en vrijwilligers beter faciliteren door de competitie, standen en het programma op jouw  korfbal verenigingswebsite te delen? Maak dan gebruik van de Onsweb Clubplugin. 

 

Waarom zou je voor de Clubplugin kiezen?

 • Zeer eenvoudig te installeren, incl. handleiding en support.
 • Officiële koppelingen met competitiegegevens van de bond.
 • Gepersonaliseerd, geautomatiseerd en gemakkelijk in beheer.
 • Helemaal aanpasbaar naar de huisstijl van jouw vereniging.
 • Geschikt voor ieder type website zoals WordPress, Joomla, etc.
Snel aan de slag? Bestel direct de Clubplugin!

Aanvragen Clubplugin

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat is de Clubplugin?

De Clubplugin is eigenlijk een stuk code dat je aan jouw verenigingssite toevoegt. Hiermee breid je in een paar minuten de functionaliteiten van de website uit. De code zorgt voor een koppeling met de database van de bond waardoor je alle relevante competitie informatie van jullie teams op jouw verenigingswebsite kunt delen. De Clubplugin is universeel opgezet en daardoor geschikt voor ieder type website, ongeacht de gebruikte techniek. De plugin wordt standaard geleverd in een neutrale kleur, maar deze kun je zelf gemakkelijk aanpassen in de huisstijl van jouw vereniging. Met de bijgeleverde handleiding heb je dat zo gedaan. Mocht je toch vragen hebben, dan staat ons service team voor je klaar!

 • Realtime koppeling met de bond
 • Gemakkelijk zelf te installeren
 • Aanpasbaar naar iedere huisstijl
 • Toepasbaar op iedere website
 • Toon programma, standen en uitslagen
 • Support & ondersteuning

Als online partner in de sport zorgen we voor innovatie en delen we onze kennis met meer dan 11 sportbonden, honderden verenigingen en meer dan 100.000 app-gebruikers. Wat kunnen we voor jou betekenen?

– Sebastian Huisman (Adviseur Sport)

Game on
en direct aan de slag?

Clubplugin

€ 35,- p.j.

 • Integreer competitiegegevens eenvoudig via een plugin. De plugin is volledig te integreren in iedere website en eenvoudig zelf naar wens aan te passen naar de huisstijl van de vereniging. Bovendien is de plugin browser onafhankelijk.
Direct bestellen!

Webservice

€ 35,- p.j.

 • Met de webservice kunnen ervaren webmasters van verenigingen met behulp van XML of JSON zelf een competitiemodule ontwikkelen. De data wordt d.m.v. de webservice ontsloten vanuit de bond en is één keer per uur op te halen.
Ik wil meer weten!

Onsweb, partner in sport!

 Van strategie tot ontwikkeling. Van online marketing tot optimalisatie. Alle specialisten voor een succesvolle sportoplossing werken bij ons onder één dak.

15
Jaar Ervaring
20
Online Specialisten
11
Sportbonden
386
Sportverenigingen

Trots op onze samenwerkingen.

Sportpromotie, nieuwe sponsors, het inspireren van fans en leden… Een aantal van de doelen die we de afgelopen jaren met verschillende sportbonden en verenigingen bereikt hebben. Daar zijn we best trots op.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw vereniging?
Vraag het Tom. Hij helpt je graag!