Onsweb Webservice.

Ben je een ervaren webmaster en heb je de benodigde kennis in huis om zelf een competitie oplossing voor jouw korfbalvereniging te ontwikkelen met behulp van XML of JSON? Maak dan gebruik van de Onsweb Webservice en ontsluit de officiële data van de bond.

 

Waarom zou je voor de Webservice kiezen?

  • Beter faciliteren van leden, fans en vrijwilligers.
  • Officiële en up2date koppeling met bond.
  • Mogelijkheid tot het maken van eigen applicaties.
  • Deskundige helpdesk en professionele ondersteuning bij vragen.
Snel aan de slag? Bestel direct de webservice!

Aanvragen Webservice

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat is de Webservice?

De Webservice is eigenlijk een interface die via XML bestanden communiceert tussen de eigen competitiemodule en de competitiedata van de bond. Hierdoor kun je alle competitie informatie automatisch delen, waarbij de data 1 keer per uur ontsloten wordt.

De Webservice is geschikt voor ervaren webmasters die de benodigde kennis in huis hebben om zelf oplossingen te ontwikkelen met behulp van JSON of XML. Op zoek naar een eenvoudigere oplossing om de competitie te delen? Bekijk dan de Clubplugin.

Als online partner in de sport zorgen we voor innovatie en delen we onze kennis met meer dan 11 sportbonden, honderden verenigingen en meer dan 100.000 app-gebruikers. Wat kunnen we voor jou betekenen?

– Sebastian Huisman (Adviseur Sport)

Game on
en direct aan de slag?

Clubplugin

€ 35,- p.j.

  • Integreer competitiegegevens eenvoudig op jouw bestaande verenigingswebsite via een plugin. De plugin is in iedere website te integreren en eenvoudig zelf naar wens aan te passen naar de huisstijl van de vereniging.
Ik wil meer weten!

Webservice

€ 35,- p.j.

  • Met de Webservice kunnen ervaren webmasters m.b.v. XML of JSON zelf een competitiemodule ontwikkelen. De data wordt d.m.v. de webservice ontsloten vanuit de bond en is één keer per uur op te halen.
Direct bestellen!

Onsweb, partner in sport!

 Van strategie tot ontwikkeling. Van online marketing tot optimalisatie. Alle specialisten voor een succesvolle sportoplossing werken bij ons onder één dak.

15
Jaar Ervaring
20
Online Specialisten
11
Sportbonden
386
Sportverenigingen

Trots op onze samenwerkingen.

Sportpromotie, nieuwe sponsors, het inspireren van fans en leden… Een aantal van de doelen die we de afgelopen jaren met verschillende sportbonden en verenigingen bereikt hebben. Daar zijn we best trots op. Onderstaand een overzicht van een aantal van de sportbonden en -verenigingen waar we mee samen werken.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw vereniging?
Vraag het Tom. Hij helpt je graag!