Oplossingen voor korfbalverenigingen.

Onsweb Clubplugin:
Geef het programma, de standen en de uitslagen van de competitie weer op je eigen website in je eigen huisstijl.

Onsweb Webservice:
Met de Webservice kunnen ervaren webmasters alle competitiedata in een eigen oplossing ontsluiten.

Medewerkers, leden en fans beter faciliteren? Lees snel verder!

Waar kunnen we
jouw vereniging mee helpen?

Als vereniging houd je leden, fans en vrijwilligers graag betrokken. De website is daarbij niet alleen het uithangbord van je vereniging maar ook hét middel om met iedereen te communiceren. Toon bijvoorbeeld actuele data van programma’s, competitiegegevens en standen met de Clubplugin of Webservice.

De oplossingen van Onsweb zijn volledig aan te passen naar de huisstijl van jouw vereniging. Je bepaalt dus zelf de uitstraling en look & feel van de oplossing zodat deze past bij de website van jouw vereniging.  Bovendien zijn alle oplossingen volledig responsive en daardoor op ieder apparaat goed te bekijken.

Welke oplossing
past bij jouw tactiek?

Of je nu de competitiedata op je website wilt tonen of een eigen competitie oplossing wilt ontwikkelen, het kan allemaal! We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

De Clubplugin

Deel eenvoudig het programma, de uitslagen en de standen van de competitie van jouw vereniging op je website. De plugin is gekoppeld aan de officiële data van de bond en toont altijd realtime informatie. Volledig geautomatiseerd, gemakkelijk in beheer én eenvoudig aan te passen en te integreren in iedere website.

Lees meer over de Clubplugin.

De Webservice

Ervaren webmasters kunnen met behulp van XML of JSON een oplossing ontwikkelen met daarin het programma, de standen en uitslagen van de competitie. Hierbij wordt de officiële data van de bond ontsloten waarbij deze één keer per uur op te halen is.  De Webservice is volledig aan te passen aan de huisstijl van de vereniging.

Lees meer over de Webservice.

Game on
en direct aan de slag?

Clubplugin

€ 35,- p.j.

 • Bestel de Clubplugin en deel het programma, de standen en uitslagen van de competitie op je eigen verenigingswebsite.
Meer weten?

Webservice

€ 35,- p.j.

 • Bestel de Webservice en ontwikkel een eigen competitie oplossing met behulp van XML of JSON en data van de bond.
Meer weten?

Met passie
voor de sport ontwikkeld.

De afgelopen jaren hebben we ons met succes in de sport gespecialiseerd. We werken inmiddels samen met 10+ nationale sportbonden, Sportcentrum Papendal en meer dan 200 verenigingen.

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Nederlandse Tafeltennisbond

 •  

  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

 •  

  Sportcentrum Papendal

Onsweb, partner in sport!

 Van strategie tot ontwikkeling. Van online marketing tot optimalisatie. Alle specialisten voor een succesvolle sportoplossing werken bij ons onder één dak.

15
Jaar Ervaring
20
Online Specialisten
11
Sportbonden
386
Sportverenigingen

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Trots op onze samenwerkingen.

Sportpromotie, nieuwe sponsors, het inspireren van fans en leden… Een aantal van de doelen die we de afgelopen jaren met verschillende sportbonden en verenigingen bereikt hebben. Daar zijn we best trots op. Onderstaand een overzicht van een aantal van de sportbonden en -verenigingen waar we mee samen werken.

Vragen over de mogelijkheden voor jouw vereniging?
Vraag het Tom. Hij helpt je graag!