Recruiter & HR specialist
16 uur p/w

Als recruitment en HR-professional draag je bij aan de groei van onze ambitieuze organisatie. Weet jij de beste kandidaat te vinden voor onze uitdagende vacatures? Wil jij met visie ons verdere HR proces optimaliseren en vind je het leuk om met je collega’s in contact te staan en ze te begeleiden in hun toekomstige ontwikkeling? Bekijk dan snel onze vacature!


Waarom moet je solliciteren?

 

 • Nieuwe functie met veel ruimte voor jouw ideeën.
 • Flexibele uren, locatie en tijden in overleg vrij in te delen.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Pensioen- en ov-kostenregeling en winstdeling.
 • Leuke collega’s, interessante klanten en mooie opdrachten.
 • Je weet van aanpakken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
Solliciteer bij Onsweb!

Solliciteer bij Onsweb!

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecterenKies bestand

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecterenKies bestand

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat ga je doen?

Als ervaren Recruitment & HR-specialist weet je potentiële kandidaten te vinden en te enthousiasmeren voor een carrièreswitch naar Onsweb. Je kent de vaak schaarse profielen waar we naar op zoek zijn en weet dan ook dat een pro actieve aanpak nodig is. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een talentpool waarbij persoonlijk contact de boventoon voert. Dat doe je door middel van searchen, netwerken, jobboards, LinkedIn, het bezoeken van universiteiten, hbo-scholen, etc. Maar dat hoeven wij jou natuurlijk niet te vertellen, jij bent immers de expert! Je voert zelf de kennismakingsgesprekken en eventueel de onderhandelingen met kandidaten samen met een leidinggevende. Je bent dan ook communicatief sterk en in staat om mensen snel te doorgronden. Je bent aanspreekpunt voor collega’s met vragen over algemene arbeidsvoorwaardelijke zaken en levert een essentiële bijdrage aan de groei van onze organisatie en de carrière van collega’s.

Het betreft een nieuwe functie welke je naar eigen inzicht en ervaring kunt invullen. Jij zorgt voor een duidelijke visie, het beleid en de implementatie ervan. We staan dan ook open voor nieuwe ideeën en er wordt echt naar je geluisterd. Naast de uitvoerende werkzaamheden zul je regelmatig met je collega’s sparren om tot goede ideeën te komen. We zullen vragen beantwoorden als; Hoe gaan we ons recruitment en arbeidsproces in de toekomst verder vormgeven? Wat zijn de do’s en don’ts op het gebied van onze werkgever en werknemersrelatie? En hoe koppelen we dat aan onze ambities voor de toekomst?
De uren zijn flexibel en kunnen wekelijks weleens verschillen. Om die reden is het mogelijk om zowel thuis als bij ons op kantoor te werken. Het aantal uren is in de toekomst ook uit te breiden indien dit nodig blijkt. Kortom; we bieden je een uiterst flexibele en uitdagende functie met veel vrijheid voor de invulling. Waar wacht je nog op? Solliciteer snel!

 

Waar ga je dat doen?

Onsweb is gevestigd aan de Westblaak 104 in hartje centrum Rotterdam. Ons kantoor bevindt zich op de negende verdieping (met excellent view!) van het Thornico Building.

Een supertoffe plek met de Witte de Withstraat om de hoek en uitstekend bereikbaar met zowel auto, fiets of openbaar vervoer. Een ideale nieuwe werkplek dus!

Onze klanten.

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot 10 nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  Kenter

 •  

  T-Mobile

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Vodafone

 •  

  Infomedics

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Ben

 •  

  Artis

 •  

  Madurodam

 •  

  Mconomy

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bieden een goed marktconform salaris tegen een vast loon dat we in onze sollicitatieprocedure zullen bepalen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een MacBook Pro, een eigen werkplek met twee externe schermen en bovendien hebben we een echte ‘Cool Room’ met pooltafel en Playstation. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, reis- en pensioenkostenvergoeding en winstdeling ook tot de arbeidsvoorwaarden. Maar wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de rol van HR en recruitment, bij voorkeur in de IT-sector;
 • Je hebt een scherp beoordelingsvermogen en een gezonde dosis mensenkennis;
 • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
 • Je bent positief, toegankelijk en werkt graag met collega’s samen;
 • Je hebt passie voor je vak en bent op de hoogte van de nieuwste wervingskanalen en -technieken;
 • Je wilt het beste uit jezelf halen en wilt jezelf en je collega’s blijven ontwikkelen.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet je toekomstige collega's!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we hard werken aan gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle online marketing strategieën ontwikkelen. Maar uiteraard is er ook tijd voor ontspanning en inspiratie in onze ‘Cool Room’.

 

We werken met een gedreven team van circa 20 professionals. Samen met je collega’s sta je dagelijks voor onze klanten klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van strategie, UX-design, development tot online marketing. Alle collega’s samen onder één dak.

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met uitgebreide motivatie.