Senior PHP/WordPress developer

Is de WordPress back-end voor jou bekend terrein en ben je net zo enthousiast over de enorme mogelijkheden van dit platform als wij? Ambieer je een leidende technische rol in een team? Wil je meewerken aan onze Enterprise oplossing van het WP platform? Dan ben jij waarschijnlijk de developer die wij zoeken! 


Waarom zou je Bij Onsweb solliciteren?

 

 • Goed salaris, dagelijks lunch, leuke teamuitjes.
 • Coole werkomgeving in Rotterdam centrum met pooltafel en Playstation.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Pensioen- en ov-kostenregeling en winstdeling.
 • Leuke collega’s, interessante klanten en mooie opdrachten.
Solliciteer bij Onsweb!

Solliciteer bij Onsweb!

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecterenKies bestand

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecterenKies bestand

Maximale uploadgrootte: 67.11MB

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat ga je doen?

Als ervaren PHP/WordPress developer ga je direct aan de slag met de back-end van uitdagende projecten. Je ontwikkelt en optimaliseert grote websites en applicaties, met custom thema’s en plugins. Je vertaalt daarbij de wensen van de klant maar denkt ook gelijk verder door de oplossing op zo’n manier te ontwikkelen, zodat we ‘m later weer gemakkelijk in kunnen zetten voor een nieuw project. Verder pas je jouw kennis en ideeën toe op plugins zodat we ze op de markt kunnen brengen. Op die manier draag je bij aan de WordPress community. Je draait je hand er ook niet voor om wensen en koppelingen te vertalen naar generieke plugins met elegante Object georiënteerde PHP code. Bij Onsweb stoppen we overigens niet na oplevering van een applicatie. Je krijgt dan ook ruimschoots de mogelijkheid om tools te onderzoeken en toe te passen om bijvoorbeeld extra performance te realiseren.

Zoals je leest, zoeken we dus niet zomaar een back-end developer. We zoeken echt iemand die zijn/haar vak al bijzonder goed verstaat, maar zich vooral door wil blijven ontwikkelen en de ambitie heeft om een leidende technische rol aan te nemen. Je gaat namelijk deel uit maken van een enthousiast en gedreven team waar kennisdeling, groei en kwaliteit voorop staan. We verwachten dan ook dat je met suggesties of verbeteringen komt om de kwaliteit nog verder te verhogen. Je spart daarbij dagelijks met product owner, scrum master, UX-designers, andere developers en CTO. Ook vinden we het belangrijk dat je nieuwe technieken onderzoekt en test, op de hoogte bent van wat er speelt op jouw vakgebied en blijft innoveren. We bieden je bij Onsweb veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat verwachten we ook. Bij ons kun je het beste uit jezelf halen!

 

 • Collega's aan het woord.

  Ik vind het supergaaf dat we een e-commerce propositie met PIM systeem en koppelingen met SAP hebben opgezet die nu als basis geldt voor grote bekende spelers in Nederland

  – Erwin (Ontwikkelaar)
 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om te zien dat bijna iedere Nederlander wel met een oplossing van ons te maken krijgt. En met IKEA als klant een groot gedeelte van de wereld.

  – Sebastian (Strategisch Directeur)
 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om in een bedrijf te werken met veel ambities. Hierdoor kun je aan toffe projecten werken, strategisch meedenken en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

  – Sam (UI/UXS designer)

Voor wie ga je dat doen?

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot 10 nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  T-Mobile

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  STC-Group

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  PACOMBI GROUP

 •  

  Vodafone

Certificeringen, tools & technieken.

We streven ernaar om onze oplossingen in de basis te voorzien van de beste tools, plug-ins, modules en koppelingen en werken in een professionele OTAP ontwikkelstraat. Als je bekend bent met en enthousiast bent over enkele van onderstaande tools die we gebruiken, dan moeten we zeker eens kennismaken!

 

Waar ga je dat doen?

Onsweb is gevestigd aan de Westblaak 104 in hartje centrum Rotterdam. Ons kantoor bevindt zich op de negende verdieping (met excellent view!) van het Thornico Building.

Een supertoffe plek met de Witte de Withstraat om de hoek en uitstekend bereikbaar met zowel auto, fiets of openbaar vervoer. Een ideale nieuwe werkplek dus!

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bieden een goed marktconform salaris tegen een vast loon dat we in onze sollicitatieprocedure zullen bepalen. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je met Apple, Linux of Windows werkt en hebben we een echte ‘Cool Room’ met pooltafel en Playstation. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, reis- en pensioenkostenvergoeding en winstdeling ook tot de arbeidsvoorwaarden. Maar wat verwachten we van jou?

 • Je hebt ruimschoots ervaring met PHP en WordPress back-end ontwikkeling;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring en bent een echte senior developer;
 • Je hebt ervaring met het optimaliseren van plugins en het leveren van bijdragen aan de WordPress community;
 • Je hebt ervaring in de ontwikkeling van koppelingen met externe systemen en portals;
 • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands;
 • Je bent positief, toegankelijk en werkt graag met collega’s samen;
 • Je hebt passie voor online en hebt ervaring bij een internetbureau;
 • Je wilt het beste uit jezelf halen en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet je toekomstige collega's!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we hard werken aan gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle online marketing strategieën ontwikkelen. Maar uiteraard is er ook tijd voor ontspanning en inspiratie in onze ‘Cool Room’.

 

We werken met een gedreven team van circa 20 professionals. Samen met je collega’s sta je dagelijks voor onze klanten klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van strategie, UX-design, development tot online marketing. Alle collega’s samen onder één dak.

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met uitgebreide motivatie.