Cloudhosting bij Onsweb.

Onsweb levert high level cloudhosting. Fully managed, dus zonder zorgen. Zo heb je altijd een aanspreekpunt voor online applicaties en beheer. Daarnaast leveren we een geautomatiseerde en professionele OTAP straat zodat (beveiligings)updates snel uitgerold kunnen worden. We bieden Cloudhosting in drie verschillende smaken. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

3 smaken Cloud Hosting

Wat past het best
bij jouw oplossing?

Iedere weboplossing heeft hosting nodig om online diensten beschikbaar te stellen. We hosten bij Onsweb alles in de cloud. Deze vorm van hosting is volledig schaalbaar naarmate de behoefte groeit. We bieden 3 verschillende vormen van Cloudhosting. Dat doen we samen met 3 belangrijke spelers in de markt met zowel Nederlandse als internationale roots. Van instap tot high level enterprise hosting. Samen beoordelen we welke vorm voor jouw weboplossing het beste is en bij jouw budget past.

Cloud VPS

TransIP

TransIP is een van de grootste Nederlandse Cloud hosting bedrijven. We werken nauw samen voor levering van een betrouwbare hosting infrastructuur. Afhankelijk van de grootte van jouw oplossing kunnen we daarbij gebruik maken van diverse zelf ontwikkelde configuraties; van eenvoudig tot zeer complex met balancers en failover clusters.

(PAAS)

Microsoft Azure

Azure bestaat uit een uitgebreide set Cloudservices voor het beschikbaar stellen van enterprise hostingoplossingen. Afhankelijk van de behoefte van het platform, kunnen we deze hosting regionaal wereldwijd beschikbaar stellen. We leveren specifieke Paas oplossingen op virtuele dockers die we snel kunnen uitrollen voor iedere oplossing.

AWS

Amazon Web Services

AWS is vergelijkbaar met het Azure platform. Het verschil zit ‘m vooral in de onderliggende techniek. Maar uiteindelijk is het ook gewoon een smaakkwestie. Net zoals bijvoorbeeld Microsoft en Apple, .NET en PHP ;)
AWS is bedoeld voor entreprise hostingoplossingen en is wereldwijd schaalbaar.

De redenen

De voordelen van Cloudhosting

Uiteraard kiezen we niet zomaar voor Cloudhosting. We hebben daar verschillende redenen voor.

Een van de belangrijkste redenen waarom wij voor Cloudhosting kiezen is de combinatie van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast is Cloudhosting volledig flexibel en biedt het een schaalbare infrastructuur, waardoor je op ieder moment de gewenste performance voor handen hebt. Je kunt dus ook gemakkelijk opschalen bij toekomstige uitbreidingen.

De voordelen op een rij.

Waarom wij voor Cloudhosting kiezen:

>  Maximale veiligheid
>  Schaalbaarheid voor toekomstige uitbreidingen
>  24/7 monitoring
>  Gemakkelijk te up- of downgraden
>  Locatie onafhankelijk
>  Wereldwijd regionaal content aanbieden

 

Meer weten?

Benieuwd naar Cloudhosting voor jouw weboplossing?
Vraag het Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!