Multi-site platform voor sportbonden met visie.

10+ sportbonden en ruim 200 verenigingen maken gebruik van de vele modules zoals multi-site, competitie, apps, CRM, portaal, plugins etc.

Meer kennis, ervaring en innovatie door onderlinge samenwerking en open source ontwikkeling. Betaalbaar, schaalbaar én leverancier onafhankelijk.

Centralisatie van (big)data door universele uitwisseling van data met leveranciers als Renflex, Sportlink etc. Als sportbond ben je zelf eigenaar van de data.

Medewerkers, leden en fans beter faciliteren?

Met passie
voor de sport ontwikkeld.

De afgelopen jaren hebben we ons met succes in de sport gespecialiseerd. We werken inmiddels samen met 10+ nationale sportbonden, Sportcentrum Papendal en meer dan 200 verenigingen.

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Nederlandse Tafeltennisbond

 •  

  Nederlands Handbal Verbond

 •  

  Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

 •  

  Sportcentrum Papendal

Oneindig veel oplossingen
voor de juiste tactiek.

Het multi-site platform biedt sportbonden een betaalbare totaaloplossing op de wereldwijd gebruikte opensource standaarden. Modules en ontwikkelingen zijn onderling uitwisselbaar en los inzetbaar. Bekijk een aantal van de mogelijkheden.

Een multi-site voor bond, promotie van de sport en thema-sites.

Vanuit één centraal CMS beheer je meerdere sites. Aparte sites voor de promotie van de sport, een meer corporate site voor de bond en thema-websites voor specifieke evenementen? Geen probleem! Via rechten en rollen kunnen verschillende beheerders worden aangesteld.

Mijn bond: hét portal om je leden optimaal te faciliteren.

Met ?Mijn bond? biedt je gepersonaliseerde en afgeschermde informatie aan leden, bestuur en andere gebruikersgroepen. Ingelogde gebruikers krijgen toegang tot oneindig veel functionaliteiten. Denk aan profielen, documenten, competities, opleidingen, webshop, enz.

Slimme modules voor weergave competities.

In de sport draait alles om competitie. Daar hebben we dan ook slimme modules voor. We kunnen competities weergeven gekoppeld aan bestaande competitie software maar ook bieden we een complete competitie module aan. Uiteraard behoren ook app?s tot de mogelijkheden. Net wat je wilt!

Koppelingen met Renflex, Sportlink en andere systemen.

Universele gegevensuitwisseling met webservices (API?s) is altijd mogelijk. Iedere module, oplossing of leverancier (bijvoorbeeld Sportlink of Renflex) conformeert zich aan de open standaard van het communicatieplatform. Alle (big)data wordt op 1 punt centraal verrijkt. Als sportbond ben je uiteraard eigenaar van je eigen data!

Strategisch adviestraject voor de juiste uitgangspunten.

We organiseren strategische brainstormsessies, zetten de navigatiestructuur en de functionele- en technische requirements uiteen. Het liefst pakken we natuurlijk door met de ontwikkeling, maar het is ook mogelijk om de uitkomsten te gebruiken voor een afzonderlijke pitch. Uiteraard nemen we daar dan wel graag weer deel aan de pitch.

Onderlinge samenwerking met andere bonden.

We werken met veel sportbonden, verenigingen en organisaties in de sport samen. We delen onze kennis, ervaring en oplossingen. Dat doen we o.a. met gratis workshops en door onze tools met klanten te delen. Tools voor planning, ontwikkeling en optimalisatie. Door meer samen te werken worden oplossingen betaalbaar en is er meer innovatie in de sport.

Persoonlijke samenstelling van jouw platform.

We kunnen het platform in één keer als totaaloplossing implementeren, maar ook gefaseerd in delen. Denk bijvoorbeeld aan eerst de website gecombineerd met mijn bond met daarna een competitie-, nieuwsbrief- of CRM module. Alles is mogelijk, net wat jij wilt. We adviseren je graag!

Beschikbaarheid van oneindig veel modules en plug-ins.

De oplossing en modules worden ontwikkeld op de wereldwijd gebruikte open source technieken. De veelal gratis modules en ontwikkelingen zijn te allen tijde beschikbaar en onderling uitwisselbaar. Ook tussen sportbonden onderling.  Dit zorgt voor schaalbaarheid én betaalbaarheid.

Gratis competitie plug-ins voor verenigingensites.

Speciaal voor verenigingen is de Clubplugin ontwikkeld. Hiermee worden competitiegegevens op de verenigingswebsite getoond met officiële data van de bond. Volledig geautomatiseerd, gemakkelijk in beheer én eenvoudig aan te passen en te integreren in iedere website.

Optimalisatie door Google Analytics
voor, tijdens én na livegang.

We koppelen de nieuwe, maar óók de bestaande oplossing aan Google Analytics en Google TagManager. Zo kunnen we sturen op doelstellingen en de conversie verhogen. In een speciaal dashboard in Analytics leggen we jouw specifieke doelen vast. Daarnaast ontvang je periodiek rapportages. Wel zo handig!

Wil je een stap verder? Genereer inkomsten met een advertentieplatform.

Als sportbond ben je eigenaar van alle data. Indien gewenst is het mogelijk, om direct of in de toekomst, nieuwe diensten en/of commerciële activiteiten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld een advertentieplatform. Hiermee wordt het platform ook een interessante inkomstenbron.

Waarom samenwerken met internetbureau Onsweb.

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we succesvolle oplossingen ontwikkelen. Maar we doen méér. We luisteren naar onze klanten, geven pro-actief advies en denken altijd mee! Niet alleen tijdens de ontwikkeling, maar ook daarna bij optimalisatie. Geen vraagstuk is ons te gek. Kom maar op!

Een gratis App met live score
voor meer interactie met leden.

De App oplossing met live score is direct aan de website gekoppeld. Zo kan informatie gemakkelijk hergebruikt worden. Het beheer gaat dan ook eenvoudig via het centrale CMS. Creëer meer interactie met je leden en faciliteer ze optimaal met een App.

Een eigen CRM oplossing voor flexibiliteit en betaalbaarheid.

Een door de wereld gedragen open source CRM oplossing waarbij flexibiliteit en betaalbaarheid voorop staan. Uiteraard koppelbaar met andere partners en systemen. Doorontwikkeling is gegarandeerd, doordat modules door iedereen ontwikkeld en gekoppeld kunnen worden.

Welke oplossing past bij jouw sportbond?

Onze oplossing is geschikt voor iedere bond. Van groot tot klein. Van teamsport tot individuele sport. Van breedtesport tot topsport. Een totaaloplossing, gefaseerde modules of een combinatie? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Basis

Multi-site

 • Een uitgebreide multi-site oplossing met meer dan 30 modules, aangevuld met een Google Analytics implementatie, workshop en onbeperkt support & ondersteuning.
Ik wil meer weten!

Uitgebreid

Koppelingen

 • De multi-site basis oplossing aangevuld met meer dan 40 modules en koppelingen met onder andere competitie- en nieuwsbriefsysteem MailChimp.
Ik wil meer weten!

Geavanceerd

Maatwerk

 • De uitgebreide oplossing aangevuld met 'mijn bond' portaal en het communicatieplatform voor universele gegevensuitwisseling en centralisatie van bigdata.
Ik wil meer weten!

Trots op onze samenwerkingen.

Sportpromotie, nieuwe sponsors, het inspireren van fans en leden? Een aantal van de doelen die we de afgelopen jaren met verschillende sportbonden bereikt hebben. Daar zijn we best trots op.

Een keer sparren over de mogelijkheden voor jouw sportbond?
Vraag het Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!