E-commerce oplossingen.

We ontwikkelen en optimaliseren e-commerce oplossingen voor organisaties met online ambitie. E-commerce met een focus op vindbaarheid, gebruiksgemak, conversie én optimalisatie. 

 

Waarom een e-commerce oplossing van Onsweb:

 • meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce oplossingen;
 • opensource ontwikkeling voor schaalbaarheid en uitbreidingsmogelijkheden;
 • koppelingen met ERP- en andere systemen;
 • strategisch partner met meer dan 20 specialisten onder één dak.
Heb je vragen of advies nodig over e-commerce? Laat een berichtje achter. We helpen je graag!

Gratis adviesgesprek webshops

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Onze uitgangspunten voor
een succesvolle E-commerce oplossing.

WordPress en Woocommerce.

We ontwikkelen onze e-commerce oplossingen met WordPress en de WooCommerce plug-in. Wereldwijd het meest populaire e-commerce platform. Voordelen zijn o.a. open source ontwikkeling, de modulaire opbouw, beschikbaarheid aan functionaliteiten en toekomstige uitbreidbaarheid. We werken met eigen, bewezen succesvolle thema?s en plugins voor een vliegende start.

 

 

Conversie optimalisatie.

Met behulp van conversie optimalisatie (CRO) onderzoeken we wat beter kan in jouw e-commerce oplossing. Onderzoek gebaseerd op data uit Google Analytics. De aannames testen we vervolgens o.a. met behulp van A/B testen. Zo komen we tot gerichte aanpassingen die leiden tot meer conversie en omzet.

 

 

 

Google Analytics voor optimalisatie.

Een e-commerce oplossing is nooit af. Er volgen altijd nieuwe inzichten en de conversie kan altijd beter. Daarom koppelen wij onze e-commerce oplossinen liefst direct aan Google Analytics en/of Google TagManager. We richten daarbij een persoonlijk dashboard in om jouw specifieke doelen te meten. Wat werkt goed en wat kan er beter?

IJzersterke strategiën.

Doelen, doelgroepen, positionerings- en online marketingstrategie. We adviseren je met behulp van strategische brainstormsessies en zorgen dat het design vervolgens naadloos aansluit. Zijn de uitganspunten al helemaal helder? We zorgen voor de juiste vertaling naar design, structuur en functionaliteiten.

B2B e-commerce.

Een B2B platform specifiek voor zakelijke e-commerce. Een complete set aan oplossingen gericht op service, klantloyaliteit en cross- en upsell om je zakelijke klanten te bedienen. Deel handleidingen, video?s, promotiemateriaal en andere productdetails, geef inzage in de voorraad en orderstatus vanuit de backoffice en maak communicatie eenvoudiger. Alles gemakkelijk te beheren op één centrale plaats.

Product Information Management (PIM).

In een Product Information Management portal wordt productinformatie vanuit ERP systemen zoals bijvoorbeeld SAP, Exact of MS Dynamics verrijkt met aanvullende informatie en geschikt gemaakt voor publicatie in verschillende shops. Daarnaast worden orders, voorraad, prijzen, klantinformatie en nog veel meer gesynchroniseerd. Een slimme oplossing voor organisaties die online willen groeien.

Onderhoud, support en demonstratie.

Wellicht overbodig te vermelden, maar uiteraard verzorgen we het onderhoud van onze e-commerce oplossingen. Denk niet alleen aan beveiligings- en centrale updates, maar ook aan nieuwe functionaliteiten. We leveren kwaliteit op bewezen standaarden. Dat geldt ook voor onze support. Bij livegang geven we een demonstratie van het CMS en je kunt ons altijd bellen voor vragen en ondersteuning.

Online tools voor optimale samenwerking.

Onze e-commerce oplossingen ontwikkelen we altijd volgens een vaste aanpak, binnen de afgesproken planning én het budget. Dat maken we inzichtelijk door onze tools voor planning, ontwikkeling en optimalisatie te delen met onze klanten. Zo weet iedereen wanneer wie waarmee aan zet is. Onze werkwijze is overigens gebaseerd op Scrum. Dat werkt wel zo prettig!

Online marketing.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze campagnes. We hebben toegang tot de nieuwste tools en technieken en gaan zo voor het beste resultaat.

 

 

 

Alle expertise onder één dak.

Voor iedere discipline hebben we een professional met een berg ervaring in huis. Van strategisch adviseurs tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Samen ontwikkelen we succesvolle oplossingen voor uiteenlopende e-commerce vraagstukken.

 

 

 

 

Modules, koppelingen en plug-ins.

Onze e-commerce oplossingen s zijn in de basis voorzien van de beste modules, koppelingen met o.a. ERP-systemen en plug-ins. Door onderzoek en ervaring weten we wat werkt, en ook wat niet.  Zo werken we o.a. met:

Al

15

jaar strategisch partner.

Door de jaren heen hebben we veel succesvolle e-commerce oplossingen ontwikkeld. Samen met zowel startende als gevestigde online organisaties. We zijn dan ook trots op ons werk. Neem een kijkje in de recent ontwikkelde projecten.

 •  

  T-Mobile

 •  

  Paardekooper

 •  

  Plaisier Interieur

 •  

  Ben

 •  

  Goedkope Steigerhouten Meubelen

 •  

  Mconomy

 •  

  Asianetics

Waarom een e-commerce oplossing van Onsweb?

Wil je graag een succesvolle e-commerce oplossing laten ontwikkelen? Kies dan voor Onsweb! Met meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce, koppelingen en conversie optimalisatie zijn we dé specialist.

 • Strategisch partner.
 • Persoonlijke aanpak en korte lijnen.
 • Meer dan 15 jaar ervaring.
 • Betaalbaar, schaalbaar en leverancier onafhankelijk door opensource ontwikkeling.
 • 24/7 online monitoring.
 • Automatische beveiligingsupdates.
 • We leveren koppelingen met nagenoeg ieder ERP systeem.
 • Professionele OTAP ontwikkelstraat en werkwijze gebaseerd op Scrum.

Ken je ons nog niet?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we conversie gerichte e-commerce oplossingen, gebruiksvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX strategen tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Wil je ook een e-commerce oplossing laten maken?
Bel ons voor advies. We helpen je graag!