Work @ Onsweb
voor online professionals met ambitie!

We werken met meer dan 32 professionals aan uitdagende nationale en internationale projecten vanuit ons hoofdkantoor in hartje Rotterdam. Van het organiseren van strategische sessies, design sprints, ontwikkelen van portals met diverse ERP koppelingen, uitgebreide websites tot e-commerce oplossingen. We hebben veel ambitie en zijn daarom altijd op zoek naar nieuw talent. Dus, ben jij net zo gedreven, positief en enthousiast als wij? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct! Staat jouw droomfunctie er niet tussen, maar zou je wel heel graag bij ons aan de slag gaan? Stuur dan een open sollicitatie.

Product Owner

32-40 uur per week

Medior/Senior

Rotterdam

Project Manager

32-40 uur per week

Medior/Senior

Rotterdam

DevOps & Cloud Engineer

40 hours a week

Middle/Senior

Lviv

Waar ga je dat doen?

Onsweb is gevestigd aan de Westblaak 104 in hartje centrum Rotterdam. Ons kantoor bevindt zich op de negende verdieping (met excellent view!) van het Thornico Building.

Een supertoffe plek met de Witte de Withstraat om de hoek en uitstekend bereikbaar met zowel auto, fiets of openbaar vervoer. Een ideale nieuwe werkplek dus!

Voor wie ga je dat doen?

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot 10 nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  STC-Group

 •  

  Paardekooper

 •  

  Wittebrug

 •  

  Voiceworks

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met uitgebreide motivatie.