#TROTS

Door de jaren heen hebben we veel websites, portals en e-commerce oplossingen ontwikkeld. We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Alliander, tot diverse nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie en het KNKV. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat. We zijn dan ook #trots op ons werk. Onderstaand een greep uit de vele projecten.

IKEA wereldwijd.

BILLY, KLIPPAN, ÖLGA en IVAR. Bijna elke Nederlander kent deze iconen van de Zweedse woongigant in functioneel en betaalbaar design.

Kenter, onderdeel van Alliander.

Bij Kenter geloven ze in de potentie van een veranderende energiemarkt. Ze leveren slimme innovatieve meetdiensten en betrouwbare energievoorzieningen.

Wittebrug automotive.

Wittebrug is de partner in mobiliteit. Of je een auto wilt kopen, leasen of een private lease contract wilt afsluiten, ze bieden een passende oplossing.

Het Oranje Kruis.

Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp zodat burgers bekwaam zijn goede eerste hulp te bieden.

De Nederlandse BridgeBond.

De Nederlandse BridgeBond is een vereniging met de bridgeverenigingen als leden. Ze wil het bridgespel in de ruimste zin van het woord bevorderen.

Nedasco verzekeringen.

Met volmachten van bijna alle verzekeraars behoort Nedasco tot de grootste serviceproviders in schade en inkomen.

Cergentis gene sequencing.

Cergentis is actief op het gebied van gentechnologie en oncologie, met het doel de kwaliteit van genetisch onderzoek en menselijke gezondheidszorg te verbeteren.

Koninklijk Nederlands Korfbalverbond

Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Én: korfbal naar olympisch niveau brengen.

Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie.

De Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie is de overkoepelende organisatie van een groot aantal atletiek- en loopverenigingen in Nederland.

Sportcentrum Papendal.

Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland waar dagelijks ruim 400 topsporters gebruik maken van de topfaciliteiten.

STC Training & consultancy.

STC Training & Consultancy (STC T&C) verzorgt cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals en volwassenen gericht op logistiek, scheepvaart, havens en procesindustrie.

Quint digitale consultancy groep.

Quint is een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf. Ze ondersteunen organisaties bij het ontwerpen en implementeren van hun digitale transformatie.

Simpel telecom.

Simpel is een Nederlandse aanbieder van sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie. Sim-only zonder gedoe, voor iedereen.

Infomedics zorgdienstverlener.

Infomedics helpt zorgaanbieders succesvol te zijn door niet-zorginhoudelijke activiteiten uit handen te nemen. Goed geregeld voor iedereen.

Nictiz Nederlandse zorg kennisorganisatie.

Nictiz is de landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie die zich inzet voor digitale informatie-uitwisseling in de zorg.

Paardekooper Packnowledgy.

Verpakken, inpakken en vooral aanpakken. Dé autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen.

Voiceworks telecom.

Voiceworks bedenkt en ontwikkelt innovatieve communicatie- en samenwerkings-oplossingen. De stille kracht achter telecom- & ICT-bedrijven.

Junis kinderopvang.

Al sinds 1980 is Junis Kinderopvang een erkende en gewaardeerde opvoedpartner voor veel ouders in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Wil je hier binnenkort ook tussenstaan?
Bel dan eens met Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!