Online marketing voor jouw doelstellingen.

We hebben alle disciplines in huis om van jouw website of webshop een succes te maken.
Van strategie, Google Analytics, zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA)
tot conversie optimalisatie (CRO). Alles voor meer relevante online bezoekers én omzet.

Wil jij meer relevante bezoekers en meer omzet?

4 van onze oplossingen
om jouw online doelstellingen te realiseren.

Een resultaatgerichte online marketing strategie is dé basis om jouw online doelstellingen te realiseren. We helpen je met het beantwoorden van vragen als ?Waar sta je nu?? of ?Wat kan beter?? en ?Waar wil je naar toe?? Vervolgens adviseren we je over de oplossingen om daar te komen.

Google Analytics voor optimalisatie. Voor, tijdens én na livegang.

Een online strategie is gebaseerd op data.
Data van jouw weboplossing! Daarom adviseren we een koppeling met Google Analytics en Google TagManager waarbij we een persoonlijk dashboard inrichten om jouw specifieke doelen te meten. Handig, overzichtelijk én betrouwbaar.

Meer omzet uit jouw website of webshop met conversie optimalisatie (CRO).

Met behulp van conversie optimalisatie (CRO) onderzoeken we wat beter kan op jouw website of webshop. Onderzoek gebaseerd op data uit Google Analytics. De aannames testen we vervolgens o.a. met behulp van A/B testen. Zo komen we tot gerichte aanpassingen die leiden tot meer conversie.

Verbeter je online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren we jouw weboplossing zodat deze goed vindbaar is voor Google en daardoor hoger scoort in de organische zoekresultaten.

Snel vindbaar met de online advertenties in Google (SEA).

We gebruiken Google AdWords om snel relevante bezoekers naar jouw website te leiden. Zo ben je direct vindbaar in Google op voor jouw relevante zoektermen. Ideaal voor een vliegende start!

Begin bij de basis met Google Analytics.

Dé start voor een succesvolle online strategie bestaat uit een Google Analytics implementatie. We hebben namelijk inzicht nodig in de huidige stand van zaken om de strategie te bepalen. Uiteraard maken we daarmee ook graag de resultaten inzichtelijk!

Google certificering.

Met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification zijn we officieel Google gecertificeerd. We zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze weboplossingen en campagnes. We werken met de nieuwste tools en technieken en gaan voor het beste resultaat.

Al

15

jaar strategisch partner.

Door de jaren heen hebben we veel succesvolle online strategieën ontwikkeld. Samen met zowel startende als gevestigde online organisaties. We zijn dan ook trots op ons werk. Neem een kijkje in de recent door ons ontwikkelde projecten.

 •  

  T-Mobile

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Artis

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Plaisier Interieur

 •  

  Mconomy

 •  

  Micropia

 •  

  Sport & Zaken

Meer weten over Online Marketing en Google?
Vraag het Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!