Basis Google Analytics Implementatie.

Wil je inzicht in de performance van jouw weboplossing? Start dan met de basis implementatie van Google Analytics. Zo krijg je inzicht in bezoekers, gebruikersgedrag en conversies. In een speciaal op maat gemaakt dashboard zie je in één oogopslag de resultaten van de voor jou belangrijke doelen.

 

Waarom een basis Google Analytics implementatie:

 

 • Onderbouwd advies aan de hand van jouw data.
 • Biedt inzicht in de ROI van jouw weboplossing.
 • Maakt het resultaat van doelen en funnels inzichtelijk.
 • Krijg inzicht in de resultaten van jouw marketingkanalen.
Gratis advies

Gratis advies Google Analytics Basis

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Voor wie is de Google Analytics
basis implementatie?

De basis implementatie is ideaal voor het analyseren en optimaliseren van informatieve en lead genererende weboplossingen. We stellen alle basis functionaliteiten goed in zodat je betrouwbare data opbouwt en inzicht krijgt in de prestaties van jouw online doelen. Denk bijvoorbeeld aan het doormeten van formulieren zoals inschrijvingen voor een nieuwsbrief, contact-, demo- of offerte aanvragen. Ontdek wat werkt, maar juist ook wat er aan jouw weboplossing verbeterd kan worden voor meer conversie.

Voor de implementatie maken we naast Google Analytics gebruik van Google Tag Manager voor het verreiken van data. Ook koppelen we jouw andere accounts zoals Google AdWords en Google Search Console aan Analytics voor een optimaal inzicht. Vervolgens filteren we al het interne verkeer, spam- en crawlbots voor betrouwbare data. Als laatste stap richten we een persoonlijk dashboard in zodat je in één oogopslag jouw doelen, doelgroep en prestaties van verschillende verkeersbronnen in kunt zien.

 • Onsweb heeft niet alleen onze website fantastisch gebouwd, maar wij hebben ook echt het gevoel gehad op Onsweb te kunnen bouwen. Onsweb denkt actief mee en geeft een ongezouten mening, waardoor we heel prettig hebben samengewerkt.

  – Y. Tanir (Novum Juristen)
 • Google Analytics geeft je inzicht in het gedrag van bezoekers op de weboplossing. Dat is echt noodzakelijk om op de juiste manier te optimaliseren.

  – Joep (Online Marketeer)

De kosten van de Google Analytics
basis implementatie.

De basis Google Analytics implementatie kost ? 850,- en daarvoor richten we aan de hand van het intakegesprek een persoonlijk dashboard in met maximaal 5 doelen. Ook geven we een uur uitleg over de implementatie zodat je deze zelf gemakkelijk kunt analyseren. Uiteraard is de implementatie uit te breiden met meer doelen, maandelijkse rapportages en advies voor optimalisatie.

20
Online specialisten onder één dak
15
Jaar online ervaring
5
Van jouw doelen doorgemeten
1
Overzichtelijk dashboard

De voordelen van een
Google Analytics Implementatie

Geen implementatie is hetzelfde. Iedere weboplossing heeft andere doelen. We denken met iedereen mee en bieden rapportages op maat. We leggen je graag de verschillen, voordelen en mogelijkheden uit.

 • De basis voor een onderbouwde online strategie
 • Krijg inzicht in gebruikersgedrag
 • Maak de ROI inzichtelijk
 • Ontdek wie je gebruikers zijn en wat ze doen
 • Achterhaal optimalisatie mogelijkheden
 • Bekijk prestaties van doelen
 • Ontdek waar je conversie misloopt
 • Krijg inzicht in optimalisatie kansen
Al

15

jaar strategisch partner.

Door de jaren heen hebben we voor veel verschillende organisaties Google Analytics implementaties ontwikkeld. Zowel voor commerciële als voor non-profit organisaties. Overigens niet alleen Google Analytics implementaties, maar ook andere online marketing mogelijkheden zoals SEO, SEA en CRO. Daar zijn we dan ook trots op! Klik eens door een aantal van onze projecten.

 •  

  Artis

 •  

  Micropia

 •  

  Papendal

 •  

  Mconomy

 •  

  Novum Juristen

Google certificering.

Met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification zijn we officieel Google gecertificeerd. We zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze weboplossingen en campagnes. We werken met de nieuwste tools en technieken en gaan voor het beste resultaat.

Wil je ons eerst beter leren kennen?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Wil je meer weten ?
Neem dan contact op met Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!