Wij gaan verhuizen!

Ja, je leest het echt goed. Onsweb gaat verhuizen. We gaan zelfs Pijnacker verlaten. Per 1 september nemen we namelijk onze intrek aan de Westblaak 104 in hartje centrum Rotterdam. Huh? Wat? Wanneer? Waarom? We leggen het je allemaal uit!
English version

 

De locatie

Wat wordt ons
nieuwe adres?

Ons nieuwe kantoor bevindt zich aan de Westblaak 104. Echt een supertoffe locatie, direct achter de Witte de Withstraat.
We nemen daar onze intrek op de bovenste verdieping (met excellent view!) van het Thornico Building.

Het pand

Wat is er zo bijzonder
aan het Thornico Building?

Het Thornico Building is niet alleen een uniek pand op een unieke plek, maar is vooral bijzonder omdat duurzaamheid voorop staat. Het gebouw heeft namelijk de grootste groene gevel van Rotterdam. Maar liefst 5000 m2 is bedekt met klimopbeplanting wat bijdraagt aan fijnstoffiltering, CO2 reductie en watermanagement. Zo fungeert het pand als ‘groene long’ in de stad. Ook de daken zijn bedekt met een tapijt van mos en vetplanten. Op één van de daken leven zelfs 3 bijenvolken.

Waarom deze locatie?

De nieuwe locatie vormt een logische stap in de ontwikkeling, groei en ambitie van ons internetbureau op zowel nationaal als internationaal niveau. We gaan er namelijk op alle fronten op vooruit: qua ruimte, uitstraling, ligging en bereikbaarheid. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten.

– Sebastian Huisman (Strategisch directeur)
Bereikbaarheid

Auto, openbaar vervoer
of fiets?

Ons nieuwe kantoor is straks uitstekend te bereiken. Zowel per auto, trein, tram, bus, metro of fiets. Met een eigen inpandige (groene!) garage is parkeren geen enkel probleem waarbij klanten uiteraard een uitrijkaart ontvangen bij bezoek. Ook fietsen kunnen daar veilig gestald worden. Maar juist ook voor reizen met het openbaar vervoer is het een ideale locatie!

De planning

Wanneer gaat dit
gebeuren?

Op dit moment zijn we druk met alle voorbereidingen maar de echte verhuizing laat nog even op zich wachten. Per 1 september maken we de echte overstap naar Rotterdam. Uiteraard houden we jullie op de hoogte als het zover is en bovendien nodigen we jullie tegen die tijd van harte uit om een kijkje te komen nemen!

Impressie

Wil je alvast een kijkje nemen in het pand en een beeld krijgen van de locatie? Bekijk dan eens onderstaande afbeeldingen. Dan snap je vast waarom we zo enthousiast zijn.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meer weten over onze verhuizing?
Vraag het Sebastian Huisman. Hij weet er alles van!