Copywriter
(16-40 uur p.w.)

Wil jij ter uitbreiding van het marketing team aan de slag als ervaren Copywriter? Wil je meewerken aan onze nieuwe contentstrategie, de re-branding van ons internetbureau en lancering van (inter)nationale product websites? Bekijk dan snel onze vacature!


Waarom moet je solliciteren?

 

 • Veel afwisseling door mix re-branding traject en productproposities.
 • Internationale werkomgeving met een vestiging in Rotterdam en Lviv.
 • Een groeiend bureau met flink wat ambities o.a. lancering van eigen producten.
 • >30 ervaren collega?s waarmee je kunt sparren en mooie dingen realiseren.
 • Zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Professionele project- en werkomgeving.
 • Hybride combinatie van thuis en op kantoor werken
Solliciteer bij Onsweb!

Solliciteer bij Onsweb!

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat ga je doen?

Als ervaren SEO copywriter ga je direct aan de slag met de creatie en het aanpassen van content op onze bestaande website en campagnes. Maar weet ook dat we een volledig re-branding traject gestart zijn, omdat we onze huidige uitingen al een tijd ontgroeid zijn. Daarnaast werken we aan de uitrol van eigen online producten en diensten. Denk hierbij aan een internationale positionering en een uitstraling die past bij onze ambities en cases. Je wordt onderdeel van een nieuw Marketingteam dat we hebben samengesteld en verder zal worden uitgebreid. Je werkt direct samen met o.a. een Marketing Product Manager, Online Marketeer, Sales en een Strateeg. Daarnaast heb je natuurlijk direct toegang tot onze interne resources zoals Visual Design, Development en partners, om zo gezamenlijke ideeën direct om te kunnen zetten in meetbare resultaten. De nadruk ligt in eerste instantie op het ontwikkelen van online content voor onze nieuw te ontwikkelen website, converterende landingspagina?s, campagnes,

maar natuurlijk ook voor de product websites die we (internationaal) gaan lanceren. Denk ook aan infographics, cases, storytelling en bijvoorbeeld whitepapers. Kortom een hoop werk en uitdaging in een dynamische omgeving. Affiniteit met tech, agency of soortgelijke organisatie is vanwege specifieke kennis een pre. De Engelse taal in woord en schrift is belangrijk vanwege onze internationale ambities, maar je hoeft er ook weer niet op gepromoveerd te zijn ;) Het aantal uur dat je voor ons gaat werken is uiteraard bespreekbaar. Daarnaast zijn jouw uren in overleg ook flexibel in te delen en kun je in deze functie ook thuis aan de slag in een hybride vorm. We kijken daarbij vooral naar wat jij prettig en goed vindt werken. Ben je een freelancer met de benodigde ervaring en zou je voor langere tijd een aantal vaste uren/dagen per week op vaste basis voor ons willen werken? Dan is dit zeker ook mogelijk! Stuur ons je motivatiebrief en c.v. zodat we met elkaar in contact kunnen komen!

 • Collega's aan het woord.

  Het is leuk om te zien dat bijna iedere Nederlander wel met een oplossing van ons te maken krijgt. En met IKEA als klant een groot gedeelte van de wereld.

  – Sebastian (Strategisch Directeur)
 • Collega's aan het woord.

  Werken bij Onsweb is leuk! Niet alleen door de diversiteit aan klanten en projecten, maar ook omdat je jezelf zowel op creatief-, technisch- en strategisch vlak kunt blijven ontwikkelen.

  – Paulien (Marketing & Communicatie)

Voor wie werken we?

We werken met veel verschillende klanten samen, maar hebben een duidelijke focus. Dat combineren we in het groot mkb, (inter)nationale spelers en overheden. Van Vodafone, IKEA, Aliander, tot diverse nationale sportbonden, zoals de Atletiekunie. Die mix vinden we belangrijk. Het is verfrissend en houdt ons scherp. We denken met iedereen mee en gaan samen voor het beste resultaat.

 •  

  IKEA

 •  

  Sportcentrum Papendal

 •  

  Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie

 •  

  Paardekooper

 •  

  Kenter

 •  

  STC-Group

 •  

  Wittebrug

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

We bieden een goed marktconform salaris (maandelijks tussen 3.250 en 4.500 euro bruto) tegen een vast loon dat we in onze sollicitatieprocedure zullen bepalen aan de hand van jouw ervaring en kennis. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden een tof kantoor op een fantastische plek in het centrum van Rotterdam. Je krijgt een MacBook Pro en eigen werkplek met twee schermen. Uiteraard horen 8% vakantietoeslag, reis- en pensioenkostenvergoeding en een mooie winstdeling ook tot de arbeidsvoorwaarden. Tot slot bieden we mogelijkheden tot een hybride vorm van thuis- en op kantoor werken.


Wat hebben we jou te bieden?

 • +3 jaar ervaring als copywriter
 • Je hebt een passie voor schrijven en affiniteit met tech content
 • Aantoonbare ervaring met zoekwoorden analyse en SEO tools
 • Je bent de Engelse taal vaardig in woord en schrift
 • Als je ook ervaring hebt met SEA en WordPress is dat een pré
 • Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk je vast te bijten in inhoudelijke content
 • Je bent een enthousiaste, positieve persoonlijkheid en een echte team player
 • Je bent ambitieus en wilt jezelf blijven ontwikkelen
 • Je bent de Engelse taal vaardig in woord en schrift

Ken je ons nog niet?
Dit zijn wij!

We zijn een online internetbureau met zo’n 30 collega?s, met onze hoofdlocatie in hartje Centrum Rotterdam. We werken vanuit twee vestigingen met een gedreven passie samen aan het ontwikkelen en beheren van gebruiksvriendelijke online platforms, zoals portals, websites en e-commerce oplossingen. Samen met je collega?s sta je dagelijks voor onze klanten klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategie, UX-design, development tot optimalisatie.

We hebben veel ambities en hebben de laatste jaren gewerkt aan grote en mooie uitdagende opdrachten. Ook gaan we onze eigen producten en diensten in de markt zetten en denken we in .com uitrol. Reden voor ons om een re-branding traject te starten die past waar we nu staan als organisatie, maar vooral gericht op waar we naartoe groeien en waar jij natuurlijk een belangrijk onderdeel in kunt worden. Maar uiteraard is er ook tijd voor ontspanning na al dat harde werken op een van de beste spots in Rotterdam.

Enthousiast geworden en wil je solliciteren?
Stuur ons dan je c.v. met uitgebreide motivatie.