Google Analytics Enhanced E-commerce.

Ben je op zoek naar een uitgebreide e-commerce implementatie voor jouw webshop of e-commerce oplossing? Wil je naast algemeen inzicht ook de hele sales- en checkoutfunnel in kaart gebracht hebben? Dan is de Google Analytics Enhanced E-commerce implementatie iets voor jou!

 

4 redenen voor de Google Analytics Enhanced E-commerce implementatie:

 

 • Krijg uitgebreid inzicht in de sales- en checkout funnel.
 • Inzicht in de ROI van jouw e-commerce oplossing.
 • Geanalyseerde data voor een onderbouwde online strategie.
 • Inzicht in resultaten van online marketingkanalen.
Gratis advies

Gratis advies Google Analytics Enhanced E-commerce

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Wat houdt de Google Analytics
Enhanced E-commerce implementatie in?

De Enhanced E-commerce Implementatie is de uitgebreidere variant van de E-commerce Implementatie. Je krijgt inzicht in de transacties, verkoopprestaties, productprestaties en meer. Denk hierbij onder andere aan het gedrag van gebruikers in de sales- en checkout funnel. Kortom; niet alleen het aankoopgedrag maar het gehele winkelgedrag van bezoekers.

Aan de hand van enhanced e-commerce gebeurtenissen zoals productvertoningen, productklikken, add to carts en transacties wordt in kaart gebracht hoe gebruikers zich gedragen tijdens het aankoopproces. Je krijgt o.a. inzicht in de manier waarop wordt omgegaan met jouw webshop, waar gebruikers afhaken en welke producten het best presteren.

De Enhanced E-commerce Implementatie biedt essentiële inzichten om gebruikersgedrag te verklaren en problemen tijdens het winkelproces te achterhalen.

– Joep (Online marketeer)

De kosten van de Google Analytics
enhanded e-commerce implementatie.

De Google Analytics Enhanced E-commerce implementatie kost ? 1.360,- en daarvoor richten we aan de hand van een intakegesprek een persoonlijk dashboard in. Hierin vind je doelen zoals e-commerce tracking met o.a. een algemeen overzicht, productprestaties, verkoopprestaties, transacties en tijd tot aankoop. Maar ook winkelgedraganalyse zoals de sales- en checkout funnel zijn toegevoegd voor inzicht in de betrokkenheid van bezoekers. Uiteraard is de implementatie uit te breiden met meer doelen, maandelijkse rapportages en advies voor optimalisatie.

20
Online specialisten onder één dak
15
Jaar online ervaring
5
Van jouw doelen doorgemeten
1
Overzichtelijk dashboard

De voordelen van een
Enhanced E-commerce Implementatie.

Geen implementatie is hetzelfde. Iedere weboplossing heeft andere doelen. We denken met iedereen mee en bieden rapportages op maat. We leggen je graag de verschillen, voordelen en mogelijkheden uit.

 • De basis voor een onderbouwde online strategie
 • Krijg inzicht in gebruikersgedrag
 • Maak de ROI inzichtelijk
 • Ontdek wie je gebruikers zijn en wat ze doen
 • Achterhaal optimalisatie mogelijkheden
 • Bekijk prestaties van doelen
 • Ontdek waar je conversie misloopt
 • Krijg inzicht in optimalisatie kansen
Al

15

jaar strategisch partner.

Door de jaren heen hebben we voor veel verschillende organisaties Google Analytics implementaties ontwikkeld. Zowel voor commerciële als voor non-profit organisaties. Overigens niet alleen Google Analytics implementaties, maar ook andere online marketing mogelijkheden zoals SEO, SEA en CRO. Daar zijn we dan ook trots op! Klik eens door een aantal van onze projecten.

 •  

  Artis

 •  

  Micropia

 •  

  Papendal

 •  

  Mconomy

 •  

  Novum Juristen

Google certificering.

Met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification zijn we officieel Google gecertificeerd. We zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze weboplossingen en campagnes. We werken met de nieuwste tools en technieken en gaan voor het beste resultaat.

Wil je ons eerst beter leren kennen?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!