Google Analytics E-commerce Implementatie.

Wil je meer rendement uit je webshop halen en ben je op zoek naar de juiste strategie? Maak dan gebruik van de E-commerce Google Analytics implementatie. Zo krijg je inzicht in bezoekers, gebruikersgedrag, conversie, productprestaties én ontdek je waar optimalisatie kansen liggen.

 

Waarom de  Google Analytics E-commerce implementatie?

 

 • Bepaal je strategie op basis van geanalyseerde data.
 • Krijg inzicht in de ROI van jouw webshop.
 • Maak de salesfunnel inzichtelijk en ontdek knelpunten.
 • Zie welke marketingkanalen succesvol zijn en welke niet.
Gratis advies

Gratis advies Google Analytics E-commerce

We gebruiken jouw gegevens alleen voor het gevraagde contact. Voor meer informatie kun je ons privacybeleid bekijken.

Voor wie is de Google Analytics
E-commerce implementatie?

De e-commerce implementatie is met name geschikt voor webshops. Met deze implementatie ben je namelijk zeker van een goede start voor de online strategie van jouw webshop. We stellen alle functies uit de basis implementatie in én meer. Na de implementatie heb je namelijk ook inzicht in onder andere de prestaties van producten, verkoopprestaties en transacties.

Zo kom je te weten of de (online) marketing inspanningen daadwerkelijk geld opleveren, wat de ROI van de webshop is, welke marketingkanalen het meest opleveren en welke kanalen bijsturing nodig hebben. Wil je ook inzicht in het gedrag van bezoekers tijdens het betaalproces? Dan is de Enhanced E-commerce Google Analytics implementatie precies wat je zoekt!

Google Analytics geeft je inzicht in het gedrag van bezoekers in de webshop. Dat is echt noodzakelijk om op de juiste manier te optimaliseren.

– Joep (Online Marketeer)

De kosten van de Google Analytics
e-commerce implementatie.

De Google Analytics e-commerce implementatie kost ? 1.020,- en daarvoor richten we aan de hand van een intakegesprek een persoonlijk dashboard in met 5 doelen uitgebreid met E-commerce tracking met o.a. een algemeen overzicht, productprestaties, verkoopprestaties, transacties en tijd tot aankoop. Ook geven we een uur uitleg van de implementatie zodat je deze zelf gemakkelijk kunt analyseren. Uiteraard is de implementatie uit te breiden met meer doelen, maandelijkse rapportages en advies voor optimalisatie.

20
Online specialisten onder één dak
15
Jaar online ervaring
5
Van jouw doelen doorgemeten
1
Overzichtelijk dashboard

De voordelen van een Google Analytics
E-commerce Implementatie.

Geen implementatie is hetzelfde. Iedere website heeft andere doelen. We denken met iedereen mee en bieden rapportages op maat. We leggen je graag de verschillen, voordelen en mogelijkheden uit.

 • De basis voor een onderbouwde online strategie
 • Krijg inzicht in gebruikersgedrag
 • Maak de ROI inzichtelijk
 • Ontdek wie je gebruikers zijn en wat ze doen
 • Achterhaal optimalisatie mogelijkheden
 • Bekijk prestaties van doelen
 • Ontdek waar je conversie misloopt
 • Krijg inzicht in optimalisatie kansen
Al

15

jaar strategisch partner.

Door de jaren heen hebben we voor veel verschillende organisaties Google Analytics implementaties ontwikkeld. Zowel voor commerciële als voor non-profit organisaties. Overigens niet alleen Google Analytics implementaties, maar ook andere online marketingdisciplines zoals SEO, SEA en CRO. Daar zijn we dan ook trots op! Klik eens door een aantal van onze projecten.

 •  

  Artis

 •  

  Micropia

 •  

  Papendal

 •  

  Mconomy

 •  

  Novum Juristen

Google certificering.

Met Google Analytics Individual Qualification (IQ) en Google AdWords Individual Qualification zijn we officieel Google gecertificeerd. We zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en features en werken nauw samen met Google bij het bouwen en optimaliseren van onze weboplossingen en campagnes. We werken met de nieuwste tools en technieken en gaan voor het beste resultaat.

Wil je ons eerst beter leren kennen?
Ontmoet het Onsweb team!

Wat je van ons als internetbureau mag verwachten is dat we gebruiksvriendelijke webshops, mobielvriendelijke websites, slimme portals en succesvolle Google strategieën ontwikkelen. Maar we willen en doen méér. We luisteren naar onze klanten, denken mee en gaan graag de uitdaging van complexe vraagstukken aan.

We realiseren onze projecten met een gedreven team van circa 20 professionals en diverse partners. Onze collega’s staan dagelijks voor je klaar om de meest succesvolle oplossingen te creëren. Van strategen tot ontwikkelaars. Van UX designers tot Google specialisten. Allemaal samen onder één dak.

Wil je meer weten ?
Neem dan contact op met Sebastian Huisman. Hij helpt je graag!