SSL certificaat nodig?

Jouw website heeft geen beveiligde SSL verbinding. Dit betekent dat Google aan de bezoeker aangeeft dat jouw website of webshop geen beveiligde verbinding gebruikt en deze daardoor als onveilig bestempeld. Hierdoor verlies je bezoekers! Om dit te voorkomen kun je een beveiligde verbinding regelen met een SSL certificaat. We leggen je uit hoe het werkt!

 

Waarom heb je een SSL certificaat nodig?

 • Beveiligde gegevensuitwisseling tussen jouw weboplossing en bezoekers.
 • Geef bezoekers vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.
 • Verlies geen positie in de Google zoekresultaten.
 • Verlies geen klanten door een onbeveiligd weboplossing.
Aanvraag SSL Certificaat

SSL Certificering

We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat is een SSL verbinding?

De afkorting SSL staat voor Secure Sockets Layer. Het eerste woord zegt eigenlijk al genoeg: veilig. Een SSL verbinding zorgt voor een gecodeerde verbinding (https://) tussen de server waarop jouw weboplossing gehost wordt en de webbrowser van de bezoeker. Alle gegevens die tussen de server en browser gecommuniceerd worden zijn dan versleuteld en kunnen niet door derden worden gelezen. Voor het realiseren van een SSL verbinding is een SSL certificaat nodig.

Dit is een databestand dat een cryptografische sleutel digitaal kan koppelen aan de gegevens van jouw bedrijf of organisatie. Wanneer dit op de webserver geïnstalleerd is, wordt automatisch de beveiligde https:// verbinding gemaakt. Afhankelijk van het type certificaat is een SSL verbinding te herkennen aan een slotje voor de url, de url zelf (https://) of een groene balk. Een must voor vertrouwen en daardoor meer omzet. Er zijn verschillende certificaten en mogelijkheden. We adviseren je graag!

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en bezoekers. Essentieel voor meer vertrouwen en dus hogere conversie, bovendien zet Google je hoger in de ranking!

– Sebastian Huisman (Strategisch directeur)
Het certificaat

Welk SSL certificaat
heb jij nodig?

Er zijn verschillende certificaten in omloop, met verschillende autorisatieniveaus en dekkingsgraden. In het geval van een gewone website adviseren we een standaard SSL certificaat. Hiervoor ontvang je een beveiligde verbinding welke wordt weergegeven met een slotje voor de url. Omdat er voor een webshop meer data beveiligd dient te worden, adviseren we hiervoor een uitgebreid SSL certificaat. Deze is extra beveiligd en toont een groene balk met je bedrijfsgegevens. Zo weten bezoekers meteen dat jouw weboplossing veilig is, essentieel voor vertrouwen!

De kosten

Wat zijn de kosten
van de installatie?

Een SSL certificaat dien je per domeinnaam te bestellen en is één jaar geldig. Deze wordt daarna automatisch verlengd. Ieder SSL certicaat dient door ons op de server geïnstalleerd te worden. We berekenen hier eenmalige installatiekosten voor. Heb je meerdere domeinen? Dan dient voor ieder domein afzonderlijk een SSL certificaat besteld te worden.

SSL certificaat van Onsweb

De eenmalige kosten voor het installeren van een SSL certificaat bedragen ? 85,-. Daarnaast bedragen de jaarlijkse kosten voor het certificaat:

> Standaard certificaat ? 85,-

> Uitgebreid certificaat ? 105,-

Direct bestellen

Al

15

jaar strategisch partner.

De afgelopen 15 jaar hebben we veel verschillende oplossingen ontwikkeld. We zijn dan ook trots op ons werk. Neem een kijkje in de door ons uitgelichte projecten.

 •  

  IKEA

 •  

  T-Mobile

 •  

  Kenter

 •  

  Paardekooper

 •  

  Vodafone

Vragen over de SSL certificering?
Vraag het Tom Lakerveld. Hij helpt je graag!